Triënnale 2024 zoekt jouw verhaal

TRIËNNALE BRUGGE 2024 ZOEKT JOUW VERHAAL

Van 13 april tot 1 september neemt Triënnale Brugge 2024: Spaces of Possibility de straten van de historische binnenstad en Zeebrugge in met hedendaagse kunst- en architectuurinstallaties. Samen met twaalf kunstenaars en architecten van over de hele wereld houdt Triënnale Brugge voor haar vierde editie het sluimerend potentieel van de steeds veranderende stad tegen het licht en daagt het uit om mee na te denken over de toekomst van Brugge, en ruimer, de stad.

Kunstenaar Adrien Tirtiaux zal een kunstwerk realiseren op de oude verbindingsweg die tussen 1938 en 1976 het Oud Sint-Janshospitaal en de Minnewaterkliniek verbond. Heb je in de buurt gewoond toen de weg nog gebruikt werd, ofwel voor, tijdens of na de afbraak ervan? Heb je deze weg nog gebruikt als arts, verpleegkundige of ambulancechauffeur? Of heb je er toevallig interessant foto- of videomateriaal van? Triënnale Brugge 2024 is op zoek naar bijzondere verhalen, getuigenissen of herinneringen over deze weg om het project van de kunstenaar te voeden en eventueel in een film op te nemen.

Heb je info? Stuur dan een e-mail naar verbindingsweg2024@gmail.com met je contactgegevens en een kleine beschrijving van wat je zou willen delen, en we nemen contact met je op!

Scroll naar boven